Τηλ. 2310.700501
Αναζήτηση

Αποστολές και Επιστροφές

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει την γρήγορη παράδοση των προϊόντων της, η play-time.gr συνεργάζεται με courier και μεταφορικές εταιρίες για την ταχύτερη μεταφορά της παραγγελίας σας

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα και 2-3 εργάσιμες ημέρες στα νησιά. Για Κύπρο η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες μέρες.

Τα έξοδα αποστολής για αγορές έως 40€ εντός Ελλάδας διαμορφώνονται στα 3€. Για αγορές άνω των 40€, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο/ Ευρωπαϊκή Ένωση διαμορφώνονται στα 35€.

Με την περάτωση της παραγγελίας, η play-time.gr αποστέλλει e-mail με τον κωδικό της αποστολής.

Με αυτόν τον κωδικό μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του site της μεταφορικής εταιρείας και να γνωρίζετε που βρίσκεται κάθε στιγμή.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης των προϊόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Επιστροφές Προϊόντων

Η αλλαγή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα. Η αλλαγή γίνεται δεκτή εφόσον πραγματοποιηθεί μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

  • Για αλλαγή σε ένα προϊόν, η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά.
  • Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Θα σας παρακαλούσαμε, για τις αλλαγές, να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία Speedex και όχι κάποια άλλη εταιρία της αρεσκείας σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε εσείς τα μεταφορικά έξοδα. Στείλετε το δέμα και αναφέρετε να γίνει με χρέωση στην play-time.gr (PLAYTIME TOYSHOP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ) και στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω.

Επίσης μπορείτε να καλέσετε την Speedex Courier και να τους ζητήσετε να έρθουν να παραλάβουν το δέμα από το χώρο σας, χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Μπορείτε να καλέσετε το κατάστημα Speedex της περιοχή σας, ενώ επιπρόσθετες πληροφορίες θα βρείτε και στο site http://www.speedex.gr/

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος είναι:

α) να μην είναι χρησιμοποιημένο.
β) να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές
γ) να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του.
δ) για να προστατευθεί το κουτί του προϊόντος πρέπει να είναι τυλιγμένο με κάποια συσκευασία.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης από την παραγγελία για διάστημα 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Σε περίπτωση υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων τα μεταφορικά της αρχικής αποστολής και τα μεταφορικά της επιστροφής (σύνολο 6,00 €) αφαιρούνται από το ποσό που επιστρέφεται. Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων πρέπει ο πελάτης να μας γνωστοποιήσει ένα τραπεζικό λογαριασμό, όπου και θα γίνει η κατάθεση. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν πραγματοποιούνται μέσω της Speedex και γίνεται χρέωση της εταιρίας play-time.gr (χρέωση παραλήπτη).

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τις αλλαγές επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310700501 ή μέσω e-mail στο i[email protected] για την αποφυγή τυχόν λαθών.

Διεύθυνση Επιστροφών:
Playtime toyshop
Αντώνη Τρίτση 78
56224
, Εύοσμος
Θεσσαλονίκη

Φίλτρα
Sort
display